Ketä me olemme?

Sykähdyttävätkö vanhat talot? Lepääkö mieli pittoreskissa puukaupungissa tai puutarhakaupunkialueella?

Rakennusperintöä! Rousku & Riksman kertoo kahden ihmisen näkemyksistä ja kokemuksista suomalaisen rakennusperinteen parissa. Koulutamme, neuvomme ja toteutamme tarpeiden mukaan ja hyvää rakennusrestaurointitapaa kunnioittaen.

Rakennusperintöä! Rousku & Riksman tositoimissa

Elina on koulutukseltaan FM (museologia) ja rakennusrestauroija (AMK) sekä työskennellyt mm. Alvar Aalto-säätiöllä konservoinnin erikoisasiantuntijana. Hänen erikoisosaamisalaansa kuuluvat perinteiset pintakäsittelyt, värikartoitukset, tapetit ja monet muut vanhan rakennuksen tunnelman luovat detaljit. Pintakäsittelyjen lisäksi Elinalla on vahvaa ammattitaitoa modernin arkkitehtuurin alalta. Vahvuusalueiksi pitää laskea myös talotekniikan sijoittamisen suunnittelu vanhoissa rakennuksissa.

Joni on koulutukseltaan FM sekä restaurointikisälli. Hän on työskennellyt mm. erilaisissa restaurointialan koulutus- ja opetustehtävissä. Nykyisellään hän toimii Alvar Aalto -säätiössä rakennustutkijana. Hänen ominta aluettaan ovat vanhojen puutalojen asukkaat, perinteiset rakenneratkaisut sekä erilaiset timpurin- ja puutyöt.

Katso uusimmat artikkelimme aiheesta Instagramista sekä Facebook-sivuiltamme!

Tallenna

Tallenna